Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético Madrid: Megszólalt Luis Suárez is mesés debütálása után!

Azok után, hogy az uruguayi klasszis pár napja még könnyek között búcsúzott az FC Barcelonától, Granada elleni debütálását követően már elsősorban új csapatáról és az első benyomásairól beszélt. 

Hogy mennyire gyorsan is telik az idő a mindennapok alatt, azt jól jelzi az is, hogy Luis Suárez mintha mi sem történt volna körülötte két nap leforgása alatt, olyan természetesen játszotta le első meccsét az Atlético Madridban.
A két gólt és gólpasszt is jegyző korábbi Barca-csatár abszolút elégedettnek is tűnt a meccs után.

“Egy játékos számára van, amikor igen is fontos a változás. Egy olyan klubhoz érkeztem, ahol hihetetlen fogadtatásban volt részem. Ez az egészen egyedi atmoszféra megadta a kellő lökést is a számomra, és ez látszott a pályán is.” – Idézi Suárezt a Marca.

“Nagyon boldog vagyok, hogy így sikerült a debütálásom, de még boldogabb vagyok, hogy ilyen eredménnyel kezdtük a szezont. Gólokkal szeretném segíteni a csapatot, akkor leszek igazán boldog a továbbiakban is. Hosszú szezon lesz, meglátjuk, hogyan is alakul majd!” – Tette még hozzá a 33 esztendős csatárklasszis, akiről, pontosabban az érkezése jelentette pozitív hatásról hosszabban elmélkedett Diego Simeone vezetőedző is a Granada elleni találkozó után.