Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Lazio kölcsönveszi az MU középpályását – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a Lazio nagyon közel áll ahhoz, hogy elhozza kölcsönben a Manchester United középpályását, Andreas Pereirát.

Az angol The Guardian információi szerint az MU mindenben megegyezett a Lazióval abban, hogy a 2020/21-es szezonra kölcsönadják Andreas Pereirát. Az olasz klubnak lesz vételi opciója is rá a szezon végén, amikor 27 millió euróért végleg megvehetik a játékost, ha meg vannak elégedve a teljesítményével. A kölcsön az angol lap szerint hamarosan hivatalos is lesz.

A Lazio már egy ideje próbált egyezségre jutni a Uniteddel a 24 éves brazil játékos ügyében, és ahogy egyre kevesebb idő maradt hátra az átigazolási időszakból, sikerült megbeszélniük azt is, hogy a középpályás fizetésének a felét az olasz klub fogja állni a szezonban.

Pereira a PSV akadémiájáról került 16 évesen a Manchester United utánpótláscsapatába 2012-ben. Azóta kölcsönadták már a Granadának és a Valenciának is, ám 2018 óta már folyamatosan a felnőtt csapat tagja volt. A játékos minden sorozatot figyelembe véve 75 mérkőzésen lépett pályára az MU színeiben, ezeken pedig 4 gólt és 5 gólpasszt is jegyzett.