Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG adhat mentőövet az Atlético létszámfeletti sztárjának – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint az Atlético Madrid mesteri terve egyre nagyobb eséllyel összejöhet, ugyanis komoly érdeklődő jelent meg az eladásra szánt csatár megszerzése iránt…

Ahogyan arról beszámoltunk, az Atlético Madrid nagyon szívesen látná csatársorában a hosszabb ideje kiszemelt Edinson Cavanit is a nemrégiben megszerzett Luis Suárez mellett, ennek akadálya eddig Diego Costa jelenléte volt a csapatnál. A “Matracosok” által jó ideje nyíltan árult spanyol válogatott csatár iránt viszont az AS szerint a Paris Saint-Germain komolyan érdeklődik.

A 31 esztendős csatár két évvel ezelőtti madridi visszatérése óta mindössze 11 spanyol bajnoki találatot szerzett a “Matracosok” színeiben, és fiatalabb kollégáival szemben elvesztette kezdőhelyét Diego Simeone csapatában. Már csak ezért is korábban szinte biztosra vehető volt a távozása, főleg most, hogy Suárez megszerzésével kézzel fogható közelségbe került a honfitárs megszerzése is.

Costa az elmúlt idényben mindössze 23 bajnokin jutott lehetőséghez, ugyanakkor idei első mérkőzésén eredményes volt, de a lefújást követően ő maga is elárulta, hogy egyáltalán nem biztos a jövőjét illetően. A brazil származású csatár 2007 óta több ízben szerepelt az Atlético alkalmazásában, mindent egybevetve 210 tétmeccs alatt 82 gólt szerzett, ebből 36-ot a 2013-2014-es évad során.