Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Francia védővel erősít a Leicester!

A francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Saint-Étienne gárdája hivatalos közleményben elismerte, hogy elfogadták a Leicester City ajánlatát Wesley Fofanáért.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Leicester City legnagyobb kiszemeltje a középhátvéd posztra Wesley Fofana. A francia futballistát sikerült is megszereznie a “Rókáknak”, ugyanis a Saint-Étienne a tegnapi nap folyamán hivatalosan is elismerte, hogy elfogadták a Leicester 30 millió fontos ajánlatát a játékosért. A francia klub közleményében az alábbiak állnak:

A Saint-Étienne egyességre jutott a Leicester Cityvel, a Premier League jelenlegi listavezetőjével Wesley Fofana átigazolását illetően. Az átigazolási díj az eddigi legnagyobb összeg a klub történetében. A játékos eladásáról közösen döntött az igazgatótanács és a részvényesek. Az ASSE elfogadta a Leicester kimagasló ajánlatát, különös tekintettel a jelenlegi bizonytalan gazdasági helyzetre.

A Leicesternek tehát már csak a személyes feltételekről kell megegyeznie a középhátvéddel. Fofana tavaly került fel a francia alakulat felnőttei közé, ahol minden sorozatot figyelembe véve 24 mérkőzésen lépett pályára és 2 gólt szerzett. Piaci értékét 10 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.