Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mégis maradhat az AS Románál a rutinos hátvéd – sajtóhír

Szigetországi lapinformációk szerint a hosszas egyeztetések végül sikerrel zárulhatnak, és az AS Roma együttese a továbbiakban is foglalkoztathatja a Manchester United tapasztalt védőjét…

A The Athletic beszámolója szerint végül egyezségre jutott egymással az AS Roma és a Manchester United vezetősége, így a “Farkasok” az elmúlt évi kölcsönt követően 20 millió font ellenében végleg meg fogják szerezni Chris Smalling játékjogát.

A 30 esztendős védő tavaly augusztusban 3 millió euró ellenében került kölcsönben a “Farkasokhoz”, és az olasz klubnál rendkívül elégedettek voltak a teljesítményével. Smalling 37 tétmeccsen lépett pályára a 2019-2020-as szezon során, és rendszerint eredményes mezőnymunkát mutatott be, ezért szerették véglegesíteni őt, ám sokáig úgy tűnt, hogy ebben nem fognak tudni közös nevezőre jutni az érintett csapatok.

Most azonban úgy tűnik, hogy a Románál végbement tulajdonosváltás után sikerült felszabadítani a kért összeget a rutinos játékosért cserébe, és az angol válogatott hátvéd a továbbiakban is az Örök Városban fog maradni.