Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mégis maradhat az Arsenal kabalája a csapattal!

Nemrégiben elbocsátották, de végül mégis a klubnál maradhat Gunnersaurus, azaz Jerry Quy, aki az Arsenal kabalfigurájának megtestesítője. Munkáját az egyik játékos felajánlásának köszönheti.

Mesut Özil nagyon megosztó személyiség az Arsenal szurkolók körében. Legutóbbi tettével viszont minden bizonnyal számos “Ágyús” rajongó szívébe belopta magát. A londoni alakulat ugyanis a napokban több alkalmazottjától is megvált, hogy csökkentse a kidásait. Ezen alkalmazottak közé tartozott a 27 éves történelemmel rendelkező Gunnersaurus is, akit Jerry Quy testesít meg. Az Arsenal lépése számos szurkolónál kiverte a biztosítékot, akik nem értették, hogy miért ilyen területen spórol a klub, amikor az átigazolásokra rengeteg pénzt költöttek.

A mai nap viszont Mesut Özil bejelentette, hogy ameddig az Arsenal kötelékébe tartozik, addig állja Gunnersaurus fizetését, aki így továbbra is jelen lehet a csapat mérkőzésein és buzdíthatja a játékosokat. Kérdés, hogy a német játékos meddig tartozik még a londoni gárda kötelékébe. Szerződése jövő nyáron jár le, utoljára pedig még márciusban lépett pályára a klub színeiben egy West Ham elleni bajnokin.