Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Portugáliába került a West Ham brazilja! – Hivatalos

Nem úgy sikerült az elmúlt idénye a West Ham Unitednél Felipe Andersonnak, ahogy ő azt remélte. Az idei szezonban már nem volt nélkülözhetetlen alakja a “Kalapácsosoknak”, akik kölcsönadták őt a Portónak.

A Porto alakulatánál tölti a 2020/21-es szezont kölcsönben Felipe Anderson. A brazil játékost még két évvel ezelőtt 38 millió euróért igazolta le a West Ham a Lazio gárdájától. Első idénye igen jól sikerült Angliában, hiszen 40 mérkőzésen 10 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Az előző szezonban viszont alaposan visszaesett a formája, az egy évvel korábbi játékperceinek csupán a felét töltötte a pályán és összesen 6 gólban vállalt szerepet. Az új idényben a Ligakupában jutott szóhoz, a bajnokságban kétszer is csak időhúzó csereként küldték fel 1 perc erejéig.

Nem meglepő módon így a kölcsönadás mellett döntöttek a felek, amit ki is használt a Porto gárdája. A kölcsönvétel vásárlási opciót nem tartalmaz. Anderson számára a portugál kaland egy új kihívás lehet, ahol a Bajnokok Ligájában is lehetőséghez juthat. A Porto nem csupán őt szerezte meg az átigazolási piac utolsó napján, hiszen kölcsönvették Malang Sarrt a Chelseatől, valamint Marko Grujicot a Liverpooltól.