Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nemzetek Ligája: nem bírtak egymással a legnagyobbak – videóval

Nem emelték fel a futball szerelmeseinek vérnyomását a zárómérkőzések a Nemzetek Ligája vasárnapi játéknapján.

Nem bírt egymással a vasárnapi kiírás folyamán sem a francia és portugál, sem pedig a lengyel és az olasz válogatott, így mind a négy csapat csupán 1-1 ponttal gazdagodott a hétvége folyamán.

A franciáknál és a portugáloknál is közel gálakezdővel felálló felettől előzetesen gólesőt lehetett várni, hiszen Cristiano Ronaldo és Klyian Mbappe is egymásnak feszült a csapat többi sztárcsatárával egyetemben, azonban a játékosok látványosan megfontoltan mozogtak, minden játékos spórolt az erejével a klub szezon megkezdését követően, így saját egészségük és épségüket szem előtt tartva játszottak.

A szinte momentumokban is szegényes mérkőzésen végül hatalmas csalódásra egyik fél sem talált be, így lezárva az összecsapást.

Franciaország – Portugália : 0-0 (0-0)
Gólszerzők:  – ill. –
Kiállítás: – ill. –

A három esti mérkőzés folyamán csupán Dánia tudta kiszakítani a gólzsákot, amely válogatott rögtön hármat rúgott a Magyarország ellen készülő Izland együttesének, ezzel megmutatva válogatottunknak a leendő ellenfél gyenge pontjait. Az első félidei öngólt követően Eriksen és Skov állította be a 0-3-as végeredményt.

Izland – Dánia : 0-3 (0-1)
Gólszerzők:  – ill. Sigurjonsson ÖG. (45) Eriksen (46.) Skov (61.)
Kiállítás: – ill. –

A két neves csapat összecsapása a Francia – Portugál rangadóhoz hasonlóan szinte esemény nélkül zajlott, leginkább az olaszok legnagyobb meglepetésére, akik az előző mérkőzésük folyamán hat gólt rámoltak ellenfelüknek, azonban a lengyelek elleni összecsapásra látványosan elfogyott a lőszerük.

Lengyelország – Olaszország : 0-0 (0-0)
Gólszerzők:  – ill. –
Kiállítás: – ill. –