Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus szélsője szerint Cristiano Ronaldo megállíthatatlan

A Juventushoz nyáron visszatérő szélső, Dejan Kulusevski szerdán Cristiano Ronaldo ellen lép pályára a svéd válogatottal Portugália ellen a Nemzetek Ligájában. A játékos a mérkőzés előtt csapattársát méltatta a sajtónak. 

A szerdai NL-találkozó előtt a svédek játékosa, a Juventusban futballozó Dejan Kulusevski arra figyelmeztetett mindenkit, hogy klubbéli csapattársa, Cristiano Ronaldo megállíthatatlan lesz, és éppen ezért egy nagyon nehéz összecsapásra kell számítaniuk Portugália ellen.

“Nincs senki, aki megállíthatná Ronaldót. Ha jó napja van, akkor egyedül el tud dönteni egy mérkőzést. Az előző találkozónk alkalmával sem tudtuk megállítani őt, de most szerdán lesz még egy esélyünk erre, igaz, fogalmam sincs, hogy hogyan kellene csinálunk. Talán agresszívan kell játszanunk, és ezzel felidegesíthetjük. Tudom, hogy milyen agresszív védők ellen játszani, és a végén úgy is ideges leszel miattuk.”

Portugália legutóbb szeptember elején játszott Svédország ellen az odavágón, amely Ronaldo duplájával ért véget.

A portugál válogatott jelenleg vezeti az NL-csoportját hét ponttal, de csak a jobb gólkülönbséggel előzik meg Franciaországot. Fernando Santos és gárdája tavaly október óta nem kapott ki, és minden bizonnyal szerdán sem szeretnék megszakítani ezt a sorozatot. Svédország a csoport alján áll zsinórban három vereséggel.