Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Messi, Fati, Coutinho egyszerre a pályán a Fradi ellen?

Biztosan sokan találgatjuk, hogy vajon milyen összeállításban is fogadja majd az FC Barcelona a Ferencvárost kedd este a Bajnokok Ligájában. Nos, a katalán Sport szerint ugyan nem a legerősebb Barca várható a Camp Nouban, de az elsősorban a sérüléseknek köszönhető. 

A katalánok sérült-listáján jelenleg Marc-André ter Stegen kapus, Jordi Alba, Samuel Umtiti és Matheus Fernandes szerepel. Alapesetben előbbi kettő számít alapembernek Ronald Koeman vezetőedzőnél, aki nem feltétlenül készül felforgatni csapatát az FTC ellen.

A Sport szerint a kapuban Neto őrizhet meg a helyét; a balhátvéd poszton Junior Firpo léphet előre Alba helyett, aki társként Clement Lengeltet, Gerard Piquét és Sergino Destet kaphatja maga mellé.

A középpályán valószínűsíthető Sergio Busquets kimaradása, ugyanakkor a Miralem Pjanic – Frenkie De Jong tengely nem nevezhető éppen tartalékosnak (…) Egy sorral előrébb a Sport szerint nem játszik majd Antoine Griezmann, a barcelonai székhelyű lap ugyanakkor a Lionel Messi – Ansu Fati – Philippe Coutinho hármast várja a kezdőcsapatba, akik mellé a két fiatal, Pedri vagy Trincao közül kerülhet ki a negyedik támadó.

A Sport jóslata is mutatja, hogy a Barca valóban nem készül félvállról venni a Fradi elleni összecsapást!