Barcelona: “nehéz dolgunk lehet a Fradi ellen”

A Barcelona a hétvégi vereség után már a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre és a hétvégi, Real Madrid elleni El Clásicóra készül…

A Barcelona szezon előtt kinevezett vezetőedzője, Ronald Koeman elmondta, hogy jól szeretnék kezdeni a Bajnokok Ligáját, de mindenképpen komolyan fogják venni a Ferencváros csapatát:

“Ez egy fontos hét lesz, de nem fontosabb, mint a többi. Jól akarunk kezdeni a Bajnokok Ligájában, meg akarjuk nyerni a meccset. Kemény találkozóra készülünk, nyugodtan kell futballoznunk, de mindenképpen győzni akarunk. Nem gondoljuk, hogy ez egy könnyű meccs lesz. Látjuk az ellenfél játékosainak fizikai adottságait, ezért nem gondolkozunk azon, hogy bárkit is pihentessünk. A szombati el Clásico most nem fontos, a keddi mérkőzéssel foglalkozunk, jelenleg az a fontos.

Minden ellenfelünket tiszteljük és alaposan kielemezzük, így most is nehéz meccsre számítok. Nem szeretek játékosokról külön beszélni, csapatként viszont megnehezíthetik a dolgunkat, különösen a támadóik lehetnek veszélyesek. A Barcelonán mindig nagy nyomás van, hogy minden meccsét megnyerje. A mérkőzésen kívüli tényezők is hatással vannak ránk, de mi a játékosokkal foglalkozunk. Vannak fiataljaink, új játékosaink, így teljesen normális, hogy akadnak nehéz pillanatok.”

A magyar bajnok és a katalán óriás találkozóját kedd este 21 órától rendezik zárt kapuk mögött a Camp Nouban.