Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Mbappé hosszabbítása továbbra is kétséges – sajtóhír

Francia sajtóértesülések szerint Kylian Mbappé a következő nyáron elhagyhatja a PSG-t. Új állomása a Real Madrid lehet, de a Liverpool és a Juventus is harcban van a játékosért. 

A francia Le Parisien információi szerint Kylian Mbappé egyre távolabb kerül Párizstól. A lap szerint a 21 éves támadó nem hajlik arra, hogy hosszabbítson a PSG-vel, és már a nyáron távozna, mivel a spanyol AS értesülései szerint a Real Madridban szeretné folytatni pályafutását, de a játékosért bejelentkezett a Liverpool és a Juventus is. 

A Real Madrid lehet azonban a befutó, mivel korábban már kétszer is megpróbálták leigazolni a francia támadót, illetve maga Mbappé is a spanyol fővárosba szeretne igazolni. A játékos jelenlegi szerződése 2022 júniusában jár le, és ha nem akar hosszabbítani, de a PSG szeretne még pénzt látni belőle, akkor még 2021 nyarán el kell adniuk. A Le Parisien szerint azonban még jövőre is nagyjából 200 millió eurót fognak kéri érte, emellett pedig még a fizetési igénye is magas lesz, mivel jelenleg 21,6 millió eurót keres évente a francia klubnál. Ez az angol kluboknak, és talán a Real Madridnak nem okozna nagy gondot, a Juventusnak viszont már igen, mivel Cristiano Ronaldo fizetése már így is nagy terhet ró a torinói gárdára.