A Chelsea játékosára még mindig fáj Antonio Conte foga – sajtóhír

A kék-feketék trénere újra együtt dolgozna korábbi labdarúgójával, aki egyik kedvence volt Londonban a mentalitása és játékstílusa miatt.


Olasz sajtóinformációk szerint az Inter edzője, Antonio Conte a Chelsea hátvédjét, Marcos Alonsót vette célba és igazolná le a téli transzfer időszakban.

A spanyol védő szerződtetésére azért is lehet esélye jó áron a Nerazzurrinak, mert Ben Chilwell érkeztével komoly vetélytársat kapott Alonso, és az idei idényben kapott játékpercein ez meg is látszik. Továbbá az olasz mester a csapatának a balszárnyával nincs megelégedve, így még egy ok, hogy korábbi játékosa engedjen a milánói csábításnak, ugyanis több alkalommal is Perisic és Young játszotta el a balszélsőt az öt védős rendszerben, előbbinél azért érdekes, mert támadó beállítottságú, míg utóbbi jobblábas.

Alonso a Chelsea színeiben 152 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 22 gólt és 18 gólpasszt jegyzett. A háromszoros spanyol balhátvédet 2023-ig köt szerződés a Kékekhez, jelenlegi piaci értékét 18 millió euróra becsüli a transfermarkt.de.