Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Börtönbe kerülhet a Real Madrid játékosa

Ahogyan arról annak idején beszámoltunk, a Real Madrid alkalmazásában álló fiatal támadó márciusban megszegte a házi karantént, és az eljárás még mindig folyamatban van ellene, amely súlyos ítéletet is hozhat ellene…

A szerb ügyészség vádindítványban azt javasolja a bíróságnak, hogy hat hónapos börtönbüntetéssel sújtsák a Real Madrid szerb légiósát, Luka Jovicsot, amiért márciusban felelőtlenül elhagyta a házi karantént.

A labdarúgó ellen még a március 15-én bevezetett szükségállapot első hete során tettek bűnvádi feljelentést, miután a labdarúgó Spanyolországból visszatért Belgrádba, ahol két hetet kellett volna házi karanténban töltenie, ám ezt nem volt hajlandó megtenni. Jovicsnak lehetősége lett volna egyezséget kötnie a bírósággal: 3.5 millió dinárt vagy mintegy harmincezer eurót kellett volna fizetnie, ám ő ebbe nem ment bele.

A 22 éves támadó múlt nyáron hatalmas reményekkel igazolt a madridiakhoz, akik 60 millió eurót fizették érte az Eintracht Frankfurtnak, miután a tehetséges gólfelelős a 2018-2019-es idényben minden sorozatot figyelembe véve 48 mérkőzés alatt 27 találatot szórt. Ezt a szédületes góllövő formát nyomaiban sem tudta azonban átmenteni a Realhoz, ahol 25 pályára lépés alatt csupán kétszer vette be az ellenfelek kapuit, ráadásul állandó játéklehetőséget sem igazán tudott eddig követelni magának – megítélése egyre inkább kétes a “blancók” háza táján.

Ráadásul ha még 6 hónapra börtönbe is kell vonulnia, jó eséllyel még inkább keresztet vethetünk Realos pályafutására…