Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: két játékos is pozitív mintát adott!

Rázós koronavírus-teszt eredményhirdetésen van túl az AC Milan. A klub két csillaga, a sztárkapus Gianluigi Donnarumma, és az új kedvenc, Jens Petter Hauge és pozitív mintát produkált, így lemaradnak a ma esti bajnokiról.

Ráadásul nem is akármilyen Serie A mérkőzésről marad le ma este a Milan két tehetsége. A piros-feketék az AS Romával rangadóznak, ám sokat nehezít az eddig négyből négyet nyerő klub helyzetén, hogy Donnarrumma kiesik a védelemből. Az olasz portás helyettese vagy a testvére, Antonio, esetleg a tapasztalt román, Ciprian Tatarussanu lehet.

A Norvégiából szerződtetett Jens Petter Hauge egyelőre nem számít alapembernek, de eddig remek képességeket villantott. A támadó helyett aligha szükséges alternatíva felsorolása, lévén a kezdőcsapat magabiztos tagja a támadósorban egy bizonyos Zlatan Ibrahimovic.

Hauge és Donnarumma visszatérése a fertőzésüknek „köszönhetően” egyelőre erősen bizonytalan, az elkövetkezendő minimum hétben több bajnokit és Európa-liga meccset is kihagyhatnak.