Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Pirlo nem aggódik a Barca elleni meccs miatt!

A Juventus trénere, Andrea Pirlo már a hét első napján az FC Barcelona elleni, szerda esti (21:00) Bajnokok Ligája találkozóra hangolt. 

Ahogyan a Barca, úgy a Juve sem a legjobb előjelekkel várja a két csapat szerda esti Bajnokok Ligája összecsapását. Mint ismert, a torinóiak a hétvégén zsinórban már második olasz bajnokijukon maradtak nyeretlenek, és öt meccsen mindössze 9 pontot szereztek eddig a Serie A-ban.

A csapat nyáron kinevezett trénere, Andrea Pirlo szerint az előjelek ellenére nincs miért aggódniuk a Barca elleni csúcsmeccs előtt.

“Nem aggódom a meccs miatt, hiszen teljesen más találkozó lesz, mint a hétvégén. Két eltérő stílusú csapat találkozik majd. Az Atalanta, de a Verona is teljesen mást képvisel, mint a Barcelona. Éppen ezért minden meccsnek megvan a maga sajátossága. Minden találkozóhoz megpróbálunk alkalmazkodni, és a lehető legjobban végezni a dolgunkat.” – Fogalmazott Pirlo egy hétfői sajtóeseményen.

“Az átalakulás időszakát éljük a klubnál. Természetesen sajnáljuk, hogy pontokat veszítünk, de ettől még nem aggódunk. Egy hosszú út elején járunk, ami egy hosszútávú projekt része. Alig játszottunk még együtt pár meccset! Ezeken a találkozókon viszont a pozitív dolgokat kell megragadnunk. Szerencsére láttam jó párat már most azokból is, így bizakodó vagyok a jövőt illetően!” – Jegyezte még meg Pirlo, aki a BL-meccs előtt majd kedden áll újra a nyilvánosság előtt.