Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “elégedettek lehetünk”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Ferencváros együttese kétgólos hátrányból harcolt ki 2-2-es döntetlent a Dinamo Kijev ellen szerda este második Bajnokok Ligája-csoportmeccsén…

 

Az értékes pontmentés után még a Ferencváros mindig maximalista ukrán vezetőedzője, Szerhij Rebrov is elégedetten értékelt:

“Elégedettek lehetünk, hiszen bár az első félidőt elveszítettük, a másodikban sikerült javítanunk. Tokmac gólja fontos lökést adott nekünk, mindenki elégedett lehet ezzel az egy ponttal. Nehezítette a dolgunkat, hogy sok játékosunknak nincs BL-tapasztalata, ellentétben a Dinamóval.

A Dinamo Kijev kemény ellenfél volt, különösen az első játékrészben. A folytatásra sikerült kijavítanunk a hibáinkat, agresszíven játszottunk és megfelelően kontrollálni tudtuk a labdát. A góljaink után is tudtunk támadni, hajtani, ez is elengedhetetlen volt ahhoz, hogy pontot szerezzünk.

Ez a mérkőzés nagyon fontos volt mindkét csapatnak. Örülök, hogy a játékosaim megértették, hogy a második félidőben miben várok változást. Az első gólunk nagyon sokat segített, az pedig szintén kulcsfontosságú volt, hogy másként tudtunk pályára lépni a második félidőben.”

A magyar bajnok két mérkőzés után egy ponttal áll a csoportjában, csakúgy mint az ukrán vetélytárs. A Ferencváros legközelebb jövő hét szerdán az olasz rekordbajnok Juventus együttesét láthatja vendégül a Puskás Arénában.

A csoport aktuális állása