Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Készen áll a nézők fogadására az Old Trafford!

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United járványbiztossá alakította stadionját, az Old Traffordot, így készen állnak a szurkolók fogadására.

A Manchester United gárdája a kormány engedélyére vár, hogy ismét lehessenek nézők a stadionban. A “Vörös Ördögök” ugyanis átalakították stadionjukat annak érdekében, hogy minden szigorú szabálynak megfeleljenek a járványügyi előírásokkal kapcsolatban. A klub operatív igazgatója, Collette Roche szerint ebben a helyzetben az Old Trafford 23500 nézőt tudna befogadni a 76000 helyett.

Az eredeti tervek szerint a törvényhozók októbertől szerették volna ismételten megnyitni a stadionokat a szurkolók előtt, ám ezt az esetszámok ismételt növekedése miatt elhalasztották. Roche viszont úgy véli, hogyha a mozikba és színházakba járhatnak az emberek, akkor a megfelelő felkészültség mellett a stadionokba is visszatérhetnének. A szurkolók legutóbb még márciusban, a Manchester City elleni városi rangadón láthatták csapatukat az “Álmok Színházában”.