Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kirúgta edzőjét az MLS rekordbajnoka – HIVATALOS

Pocsék formájára való tekintettel az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxy csapata a csütörtöki napon menesztette posztjáról vezetőedzőjét…

Az MLS Nyugati konferenciájában csak sereghajtó Los Angeles Galaxy együttese bejelentette, hogy azonnali hatállyal menesztette argentin vezetőedzőjét, Guillermo Barros Schelottót, miután az utolsó tíz meccsükből nyolcat elvesztettek.

A 47 éves argentin tréner tavaly január óta irányította az együttest, azonban a korábbi sikerek közelébe sem értek, és minden sorozatot figyelembe véve 59 meccsből 29-szer veszített a csapata 23 győzelem és 7 döntetlen mellett. Az egykori ötszörös bajnok soraiban a közelmúltbeli igazolások közül csak egykori Bocás játékosa, Cristian Pavón tudta beváltani a hozzáfűzött reményéket, ellenben például Javier “Chicharito” Hernández is csak árnyéka volt korábbi önmagának.

Schelotto ezt megelőzően 2016 és 2018 között az általa korábban játékosként is erősítette Boca trénere volt, két bajnoki címmel a tarsolyában a River Plate elleni elvesztett Libertadores-kupa-döntő után távozott.

A Galaxy vezetőedzői feladatait átmenetileg a pályaedző Dominic Kinnear veszi át, aki 2018-ban már dolgozott egy rövid ideig megbízott megbízott edzőként a csapatnál.