Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mindkét milánói klub a Napoliból igazolna – sajtóhír

Az olasz sajtó értesülései szerint a Napoli lejáró szerződésű hátvédjét a két milánói vetélytárs egyaránt szívesen leigazolná…

A Calciomercato portál jelentése értelmében az AC Milan és az Inter vezetősége egyaránt fontolóra vette, hogy már januárban ajánlatot tegyen a Napoli részére Nikola Maksimovicért. A szerb védő aktuális szerződése a 2020-2021-es idény végeztével fog lejárni, és egyelőre nem vezettek sikerrel a hosszabbításról szóló egyeztetések.

A 28 esztendős középhátvéd már 2016 óta áll az Azúrkékek alkalmazásában, azonban részben sérülései miatt is, az első két évében csak minimális lehetőséghez jutott, a tavalyelőttii szezon során már 28 tétmeccsen szerepelt. A 2019-2020-as idényben 22 bajnokin és minden sorozatot figyelembe véve 28 mérkőzésen jutott szóhoz, az őszi mellőzése után a szezon közben kinevezett Gennaro Gattuso tavasztól abszolút emberként számított rá. Ugyanakkor az újonnan elrajtolt kiírásban csak egyetlen félidőt játszott, viszont a csapat mindkét El-mérkőzését végig a pályán töltötte.

Maksimovic a nápolyi kalandot megelőzően három idényt már eltöltött a Torino alkalmazásában, míg a 2017-2018-as kiírásban kölcsönben a Szpartak Moszkvánál is megfordult, azt megelőzően csak hazájában játszott.