Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: elképesztő, hétgólos ki-ki meccsen győzte le a Lazio a Torinót – videóval

A Serie A 6. fordulójában a Torino a Laziót fogadta. Már az első játékrészben gólgazdag mérkőzésnek ígérkezett a találkozó, és a végére az is lett. Végül egymásra licitáltak a gólokkal a csapatot, mely csatát végül a Lazio nyert meg a 98. percben.

A kiegyenlített első félidőben a Torino szerzett vezetést, de már a Lazio is jelezte, hogy lesz még keresnivalója a találkozón. Az első gólt a 15. percben lőtte meg a vendégcsapat, amikor Patric fantasztikus visszapasszát Pereira lőtte kapásból a hálóba. Nem örülhettek azonban sokáig, mert a 19. percben egyenlített a Torino, amikor Verdi szögletét Bremer fejelte a kapuba. A 24. percben már a vezetést is megszerezte a hazai csapat, miután büntetőhöz jutottak, amit Belotti értékesített.

A második félidőt a Lazio egyenlítése nyitotta a 49. percben Milinkovic-Savic pazar szabadrúgásgóljával. Az 56. percben a Torino veszélyeztetett, de Verdi szerencsétlenségére csak a jobb kapufát találta el. A Lazio azonban kezdte átvenni az irányítást, de sokáig ez csak meddő fölény volt. A 87. percben azonban beindult a gólzápor: először Lukic szerezte meg a vezetést a Torinónak a vendégek védelmének hibáját kihasználva, erre válaszolt a 95. percben Immobile egy tizenegyessel. Az utolsó és mindent eldöntő találat a 98. percben érkezett, amikor egy előre ívelt szabadrúgást követő kavarodásban Caicedo elé került a labda, ő pedig csúszva-mászva bekotorta a játékszert a kapuba.

Torino – Lazio: 3-4 (2-1)
Gólszerzők: Bremer (19.), Belotti (24. – büntetőből), Lukic (87.) ill. Pereira (15.), Minlinkovic-Savic (49.), Immobile (90+5. – büntetőből), Caiceido (90+8.)
Sárga lap: N’Koulou (90+5.), Rincon (90+7.) ill. Pereira (44.), Hoedt (86.), Immobile (88.), Caiceido (90+9.)
Kiállítás: – ill. –

A 6. forduló eddigi eredményei és további programja:

Szombat:
Crotone – Atalanta: 1-2
Inter – Parma: 2-2
Bologna – Cagliari: 3-2

Vasárnap:
Udinese – AC Milan 1-2
Spezia-Juventus: 1-4
Torino-Lazio: 3-4
18:00 AS Roma-Fiorentina (tv: Digi Sport 2)
18:00 Napoli-Sassuolo (tv: Digi Sport 3)
20:45 Sampdoria-Genoa (tv: Digi Sport 2)

Hétfő:
20:45 Hellas Verona-Benevento (tv: Digi Sport 1)

A bajnokság aktuális állása:

A góllövőlista aktuális állása: