Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Pogba elnézést kért ‘buta’ hibájáért!

A Manchster United- Arsenal találkozót követően a vendégek győztes gólját megelőzően a tizenhatoson belül szabálytalankodó Paul Pogba nyilvánosan kért elnézést a meccset végül döntően befolyásoló hibájáért. 

Mint ismert, a világbajnok középpályás a 68. percben szabálytalankodott a büntetőterületen belül Héctor Bellerínnel szemben, ami után a tizenegyest Pierre-Emerick Aubameyang kíméletlenül gólra is váltotta, eldöntve a rangadót. Pogba a lefújást követően érthető módon csalódott és önkritikus hangnemben nyilatkozott.

“Azt gondoltam, elérem a labdát, de nem így történt. Sajnos hibáztam, az ellenfél pedig kíméletlenül megbüntetett bennünket. Nem lett volna szabad így bűnetetőhöz segítenem az ellenfelet!” – Kezdte gondolatmenetét a lefújást követően Pogba.

“Elhamarkodottan cselekedtem, buta hibát elkövetve. Tanulni fogok ebből. Nem vagyok a legjobb a tizenhatoson belüli szerelések terén, így ezen a területen is fejlődnöm kell, dolgozni fogok ezen. Nekem is és a csapatnak is jobban kell teljesítenem!” – Folytatta a 27 esztendős középpályás, aki csapata csalódottságáról is beszélt.

“Gyengén játszottunk, alig tudtunk helyzetbe kerülni. Nem gondoltuk, hogy emberfogás-szerűen játszik majd az Arsenal, nehzéségeket is okoztak, de aztán alkalmazkodni tudtunk ehhez. Sajnos hátrányban már nem sikerült felállnunk, de ígérjük, tanulunk ebből. Fejlődni akarunk, csapatszinten pedig javulni!” – Így Pogba.