Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Őrület: Eriksen visszatérhet Londonba!

Elképesztő hírt osztott meg a minap a Daily Express. A brit napilap szerint akár már a januári transzferidőszakban visszatérhet nemhogy Londonba, hanem egyenesen a Tottenham Hotspurbe Christian Eriksen. A dán sztár idén januárban igazolt az Interhez, ám egyáltalán nem találta meg a számításait Milánóban.

Továbbra sem produkálja egykori, londoni világklasszis formáját Christian Eriksen. A 100-szoros dán válogatott karmester Antonio Conte játékrendszerében nem találja a helyét. Az olasz edző ugyanis sokkal hátrébb helyezi a formációjában Eriksent, mint az megszokta. A 28 éves játékosnak sokkal több védekező feladata van, mint azt a Spurs-ben évekkel ezelőtt megszokta. Állítólag ezért is szeretne már a következő januárban távozni a San Siroból.

Az Express értesülései szerint még maga José Mourinho is nyitott arra, hogy visszafogadja Eriksent. A cikk szerint a portugál menedzser két mellőzött játékosáról is lemondana a dánért cserébe, az Inter javára. Ez a két londoni pedig nem más, mint Danny Rose és Dele Alli.