Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem bír le állni a Barca

A téli átigazolási időszakban is nagy takarítást tervez a Barcelona. A Mundo Deportivo információ szerint öt játékos is elhagyhatja a katalán együttest.

A spanyol lap szerint, a Barca újra megpróbálja megszerezni Memphis Depay-t és Eric Garciát. Viszont a futballisták leigazolásához, muszáj lesz eladnia néhány játékost a nehéz pénzügyi helyzetben lévő csapatnak.

A Mundo Deportivo szerint erre öt játékosnak van a legnagyobb esélye: Carles Alenának, Martin Braithwaite-nek, Ousmane Dembélének, Junior Firponak, illetve a szezonban sérülés miatt, még pályára sem lépő Samuel Umtitinek. Közülük Dembélé töltötte a legtöbb időt a pályán, 258 percet, a többieknek viszont összesen alig több mint egy órányi játék jutott eddig a szezonban.

Ronald Koeman Alenához ragaszkodna és csak kölcsönbe szeretné elengedni, azonban a középpályás végleg szeretne távozni. A kevés játéklehetősége mellett, korábban többször panaszkodott, hogy méltatlanul bánnak vele a klubnál. Legutóbb, Frenkie de Jong érkezésekor a megkérdezése nélkül adták oda a hollandnak a mezszámát.

A Barcelona nyáron is több játékosától megvált, akkor Rafinha, Suárez, Semedo, Rakitc, Vidal, Arthur távozott, akkor a fizetések csökkentése és a keret átlagéletkorának a csökkentése volt a célja a klubvezetésnek.