Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: a Getafe se tudta elvenni a Villarreal veretlenségét – videóval

A Villarreal a Getafe otthonába látogatott a spanyol bajnokság 9. fordulójában. A madridi csapat bátran harcolt a “Sárga Tengeralattjáró” ellen, de a vendégek így is könnyedén győzedelmeskedtek. A Villarreal már hat mérkőzése veretlen a La Ligában. 

Az első félidő kiegyenlítettebben zajlott, ám a több gólt a Villarreal szerezte. A vendégek a 11. percben szerezték meg a vezetést, amikor Paco Alcacer fejelte a hálóba Mario Gaspar passzát. A Getafe a 16. percben azonban kiegyenlített, miután Mauro Arambarri fantasztikus gólt lőtt a bal felső sarokba. Nem örülhettek azonban sokáig, mivel mindössze egy perccel később már ismét vezetett a Villarreal. Moi Gomez tekerte el a labdát a kapu bal oldala felé, amit David Soria hatalmas vetődéssel még védett, de a kipattanó Manuel Trigueros elé került, aki laposan középre lőtte a játékszert. Az első játékrészben több gól már nem esett.

A második félidőben a játék képét tekintve sokkal jobban játszott a Getafe, de ez csak meddő fölény volt, gólt nem szereztek a támadásaikból. Nem volt így ezzel azonban a Villarreal, ami a 62. percben meglőtte a harmadik gólját is. Szép csapatjáték után Alcacer passzolta oda a labdát az emberéről leváló Gerard Moreno elé, ő pedig belőtte azt a kapu jobb oldalába. A 84. percben Moreno még egyszer betalált, ezt a gólt azonban les miatt érvénytelenítette a játékvezető.

Getafe – Villarreal: 1-3 (1-2)
Gólszerzők: Arambarri (16.) ill. Alcacer (11.), Trigueros (17.), Moreno (62.)
Sárga lap: Timor (42.), Chema (52.), Maksimovic (90.) ill. Gomez (21.), Iborra (27.), Trigueros (65.), Pedraza (90+2.)
Kiállítás: ill. –

A forduló eddigi eredményei és további programja:

Péntek:
Elche – Celta Vigo: 1-1

Szombat:
Huesca – Eibar: 1-1
Barcelona – Betis: 5-2
Sevilla – Osasuna: 1-0
Atlético Madrid – Cadíz: 4-0

Vasárnap:
Getafe – Villarreal: 1-3
16:15 Real Sociedad – Granada (Tv: Spíler 2)
18:30 Levante – Alaves
18:30 Real Valladolid – Athletic Bilbao (Tv: Spíler 2)
21:00 Valencia – Real Madrid (Tv: Spíler 2)

A bajnokság aktuális állása:

A góllövőlista aktuális állása: