Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Londoni sztárcsapatok harcolnak a Bayern világbajnokáért – sajtóhír

A legfrissebb német sajtóértesülések szerint a Bayern München lejáró szerződésű rutinos hátvédje Angliába, egészen konkrétan London felé veheti az irányt, ahol két csapat is tárt karokkal várja…

A Bild aktuális információi szerint a Bayern München csapatától az évad végeztével távozni készülő Jerome Boateng megszerzése iránt az angol bajnokság (Premier League) két fővárosi gigásza, az Arsenal és a Tottenham egyaránt komolyan érdeklődik.

A 32 esztendős világbajnok hátvéd 2011-es foglalkoztatása óta már több mint 300 tétmérkőzésen lépett pályára bajor klub színeiben, azonban az elmúlt két szezonban a megszokottnál jóval kevesebb lehetőség jutott neki, és nem is feltétlen szerepel már napirendi pontot a 2020-2021-es évad végeztével lejáró szerződése meghosszabbítása sem. A kiszivárgott információk értelmében Boateng ugyancsak nyitott lenne a váltásra, és szívesen kipróbálná magát a Premier League-ben.

A 76-szoros német válogatott Boateng korábban már a Manchester City színeiben átmenetileg belekóstolt a ködös albion labdarúgóéletébe, ám a 2010-2011-es szezonban mindössze 24 mérkőzés jutott neki az angol klubnál.