Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Zlatan Ibrahimovic büntetőt rontott, azonban az utolsó percben javított – videóval

Mindössze perceken múlt, hogy a milánói csapat elveszítse veretlenségét, azonban Zlatan Ibrahimovic megmentette csapatát.

Veretlenül, a tabella legfelső fokán várta a Serie A 7. fordulóját az AC Milan együttese, ahol tovább növelhette volna előnyét a riválisaival szemben, hiszen mind a Juventus, mind pedig az Inter Milan pontokat bukott idegenben a vasárnapi játéknap folyamán.

A mérkőzés első játékrészében idejekorán jött a hideg zuhany, amikor a Hellas Verona játékosa, Barak már a 6. percben megszerezte a vezetést a vendégeknek, majd kevesebb mint 20 percen belül Calabria balszerencsés öngóljának köszönhetően immár két gólos hátrányban volt az AC Milan együttese.

Az milánóiak mindössze szépíteni tudtak az első félidőben, azonban a második játékrészben az októberi hónap legjobbjának kihirdetett Zlatan Ibrahimovic egyenlíthetett volna egy a hazaiknak befújt büntető révén, azonban a svéd klasszis hibázott, így szoros hajrát produkálva a nézők számára.

Ibra azonban szépíteni tudott a hibáján, és a mérkőzés 39. percében bebólintotta a labdát a veronai kapuba, így megmentve csapata veretlenségét és beállítva a 2-2-es végeredményt.

AC Milan – Hellas Verona 2-2 (1-2)
Gólszerzők: Magnani ÖG (27.) Ibrahimovic (93.) ill. Barak (6.) Calabria ÖG (19.)
Kiállítás: – ill. –