Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Most nem Benzema, ügynöke volt kritikus!

Mint ismert, Karim Benzema nem is olyan régen, egy Borussia Mönchengladbach elleni találkozó szünetében összekülönbözött Vinícius Juniorral. A Valencia elleni találkozót követően hasonló történetbe keveredett a francia kiválóság, köszönhetően ügynökének. 

Történt, hogy a szemfüles spanyol utána járt annak, hogy Benzema ügynöke, Karim Djaziri a Valencia elleni találkozó alatt az öngólt vétő, Raphael Varane teljesítményét ‘minősítette’ a Twitteren.

“A Manchester City elleni találkozó óta csak árnyéka önmagának!” – Fogalmazott Djaziri a közösségi média felületén, utalva a City ellen még augusztusban szintén két nagyot bakizó világbajnok középhátvéd formájának valóban látványos visszaesésére. A kérdés persze az, hogy Benzema ügynöke, ha nem is állított valótlanságokat, valóban a legjobb formáját választotta a véleménynyilvánításra?!

Mindenesetre Varane formája Didier Deschamps francia szövetségi kapitányt is foglalkoztahatja, aki a francia válogatott táborában igyekezett megvédeni játékosát.
“Mindenkinek lehet rossz meccse, ráadásul Varane három naponta meccset játszik. A csapata veszített, védőként pedig részese a bekapott góloknak. Ismerem őt, nem bújik ki a felelősségvállalás alól! Tudom, hogy mire képes, nem kérdés, javulni fog rövid idő alatt!” – Fogalmazott Deschamps.