Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Európai topcsapatok vinnék a Real klasszisát – sajtóhír

Spanyol médiaértesülések szerint legalább három európai topcsapat is szemet vetett a Real Madrid lejáró szerződésű kiválóságára, akinek egyelőre jelentős kétségek övezik a “királyi gárdánál” való folytatását…

A spanyolországi átigazolási hírekkel foglalkozó El Chiringuito televíziós műsorban elhangzott információk szerint a Juventus, a Manchester City és a Manchester United együttese egyaránt készen áll arra, hogy jövő nyáron harcba szálljon Sergio Ramos megszerzéséért, amennyiben a Real Madrid valóban nem tudja meghosszabbítani a csapatkapitány június 30-ig érvényes kontraktusát.

Mint ismeretes, a feleknek már jó ideje nem sikerült közös nevezőre jutniuk a 34 éves klublegenda 2021. nyarán lejáró szerződésének megújításával kapcsolatban, mivel a “blancóknál” bevett szokás, hogy azoknak a játékosoknak, akik betöltötték 32. életévüket, már csak egy év pluszt ajánlanak, Ramos azonban több évvel újítaná meg szerződését.

Emlékezhetünk rá, hogy néhány évvel ezelőtt a portugál Pepe madridi karrierje a fenti íratlan szabály következtében fejeződött be, hiszen a védő ragaszkodott volna a kétéves szerződéshosszabbításhoz, amit azonban a klub nem adott meg, így végül távozott az FC Portóhoz.

Ramos 2005-ös bemutatkozása óta másfél évtizede alatt legenda státuszba emelkedett a kultikus klubnál, miután már több mint 650 tétmérkőzést játszott a fővárosi klub szerelésében, a közelmúltban pedig 100. gólját is megszerezte a patinás egylet mezében.