Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: a kevés játéklehetőség miatt távozhat a középpályás – sajtóhír

Az elmúlt januárban érkezett a klubhoz, de Antonio Conte mester szerint nem azt a szintet nyújtja, mint a Tottenhamben, így mehet.


Az Inter középpályása, Christian Eriksen távozni szeretne a csapattól, a Calcio Mercato értesülései szerint. Az olasz együttes álláspontja is ismert, ők nem ragaszkodnak a labdarúgóhoz, ennek következtében nyugodt szívvel távozhat a dán játékos egy megfelelő ajánlat esetén.

A 28 éves játékos nem kap elég játéklehetőséget, ami nagyon frusztrálja, és úgy látja, hogy ez a jövőben sem fog változni, így tovább állna a téli átigazolási időszakban. A forrás úgy tudja, hogy a Paris Saint-Germain szívesen látná soraiban, azonban annak tudatában, hogy a Kék-feketék nem ragaszkodnak hozzá, ezáltal ár alatt igazolnák csak le őt.

A 101-szeres dán válogatott labdarúgó jelenlegi piaci értékét 50 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.de. A közel egy esztendő alatt ugyan 33 tétmérkőzésen lehetőséget kapott az Inter színeiben Eriksen, de ezek legnagyobb részén csak a mérkőzés hajrájára állt be csereként. Azonban így is sikerült 4 gólt és 3 gólpasszt jegyeznie.