Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Súlyos sérülést szenvedett az argentin válogatott középpályása

Az argentin válogatott legutóbbi döntetlenje alkalmával súlyos sérülést szenvedett a Paraguay elleni világbajnoki selejtezőn a Bayer Leverkusen tehetséges középpályása…

 

A csütörtöki mérkőzés első félidejében egy kellemetlen ütközés alkalmával Exequiel Palacios súlyos deréksérülést szenvedett, miután egy felrúgás alkalmával a paraguayiak bajkeverője, Ángel Romero kontrollálatlanul, páros térddel hátba találta őt.

Az esetet követően az argentinok nagyon aggódtak a 22 éves középpályás egészsége miatt, végül az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy ágyékcsigolya-törést szenvedett, és a Bayer Leverkusen becslése szerint legalább 3 hónapos kényszerpihenőre számíthat.

A Dél-amerikai média a 2014-es vb Neymar-Zuniga esetéhez hasonlítja a szituációt, amikor a brazil sztár súlyos hátsérülést szenvedett, és a későbbi jelentések szerint nem sokon múlott, hogy nem bénult le annál a helyzetnél. Eközben a TyC Sports például azt is felelevenítette, ahogyan Palacios egy tavalyi River-San Lorenzo meccsen páros lábbal felvágta a most a sérülését okozó Romerót, ezzel pedzegetve, hogy esetlegesen a paraguayi most törleszteni akart volna rajta.

Palacios a minap közösségi oldalán keresztül üzent a kórházból: “szeretném megköszönni mindenki a sok üzenetet. Most már a gyógyulásomra koncentrálok, hogy erősebben térjek vissza, mint valaha voltam.”