Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marco Rossi bevallotta, voltak komoly ajánlatai

Az Európa-bajnokságra sikeresen kijutó magyar válogatott szövetségi kapitánya a legutóbbi mérkőzést követő sajtótájékoztatón csapata értékelése mellett saját magáról is beszélt…

A magyar válogatott olasz szövetségi kapitány, Marco Rossi újságírói kérdésekre válaszolva elmondta, simán el tudná képzelni, hogy akár hosszútávon is irányítsa nemzeti együttesünket:

“Mindenekelőtt tisztázzuk, hogy 2021 decemberéig van érvényes szerződésem. Nem tagadom, hogy az elmúlt másfél évben sok ajánlatot kaptam, voltak közötte érdekes megkeresések is, de mindegyiket elutasítottam. Számomra az volt a legfontosabb, hogy Magyarországot kijuttassam az Európa-bajnokságra, szerettem volna emlékezetessé tenni azt az időszakot, amikor én irányítom a válogatottat. Elértem ezt a célom, most pedig csak a holnapi mérkőzésen gondolkodom, hiszen azt is meg akarjuk nyerni. Utána viszont leülhetünk a szövetséggel tárgyalni. A magam részéről tettekkel bizonyítottam, hogy maximálisan a rendelkezésre állok az MLSZ-nek és a magyar válogatottnak is. Hálás vagyok azért, amit eddig tettek, én hajlandó vagyok a folytatásra.”

“Olyan örömöt és elismerést éreztem ezekben az üzenetekben, hogy ezek érintettek meg a leginkább. Arra következtetek, hogy Magyarországon az emberek kilencven százaléka engem nagyon szeret” – tette hozzá a szurkolóktól kapott üzenetekkel kapcsolatban.