Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NL: újabb mérkőzés marad el a vírus miatt – HIVATALOS

Hiábavaló volt az elmúlt napok reménytelensége, végül az újabb pozitív koronavírus-tesztek miatt elhalasztásra kerül a kedd estére sorolt Nemzetek Ligája-találkozó…

Az érintett szövetségek és a nemzetközi sajtó egybehangzó beszámolói szerint a kedd estére tervezett Svájc-Ukrajna mérkőzés elmaradt a Nemzetek Ligája A ligájának 4. csoportjában az ukránok pozitív koronavírus-tesztjei következtében.

Az UEFA kedd délután közölte, hogy a luzerni kanton karanténszabályai miatt nem lehetséges megrendezni a találkozót.  Az ukrán szövetség hétfői közlése alapján három labdarúgójuk vasárnapi tesztjének eredménye elsőre nem volt egyértelmű, majd a szakemberek később megállapították, hogy mindannyiuk mintája pozitív eredményt hozott.

Az ukrán válogatott szombaton Németországban szerepelt, majd az elvesztett mérkőzése után elutazott Svájcba, azonban a pozitív esetek miatt nem jöhettek ki a karanténból, és immár nem is lehet megrendezni a találkozót. A mérkőzés tétje az A  ligában való bennmaradás lett volna.