Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kölcsönbe kerülhet a Manchester United kapusa! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United gárdája a tél folyamán kölcsönadhatja kapusát, Dean Hendersont. A hírek szerint a Celtic érdeklődik is a hálóőr iránt.

Dean Henderson az előző két szezont kölcsönben töltötte a Sheffield United csapatánál, ahol nagyon jó teljesítményt nyújtott. A “Vörös Ördögök” éppen ezért erre az idényre már nem is adták őt kölcsön, mivel versenyre akarták késztetni az utóbbi idényben igen hullámzóan teljesítő David de Geát. Úgy néz ki, hogy a tervük bevált, mivel a spanyol hálóőr ismét nagyon jó formában véd, Henderson viszont így kevés lehetőséghez jut. A 23 esztendős angolt éppen ezért a tél folyamán ismét kölcsönadhatja a Manchester United. A hírek szerint lenne is érdeklődő a kapus iránt.

A legfrissebb beszámolók alapján leginkább a Celtic szeretné megszerezni a futballistát, ugyanis a skótok nincsenek megelégedve a nyáron szerződtetett Vasilis Barkas teljesítményével és legkésőbb télen szeretnék megoldani a helyzetet. Henderson ebben a szezonban összesen 2 Ligakupa és 1 Bajnokok Ligája mérkőzésen kapott szerepet, amelyekből kettőt kapott gól nélkül hozott le.