Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gera: “Nagyszerű közösség van a csapaton belül”

Mint ismert, tegnap legyőztük a török válogatottat 2-0-ra, és a találkozón ideiglenesen Gera Zoltán ülhetett a kispadon Marco Rossi távollétében, aki tartalmasan nyilatkozott az összecsapást követően.


A Magyarország – Törökország mérkőzést követő sajtótájékoztatón a csapat egységét, a csapaton belüli közösség erejét emelte ki Gera, majd emellett elmondta, hogy rengeteget tanult ebből a két találkozóból.

“Követtük a szerb-orosz mérkőzés eredményét, azt beszéltük a szünetben, hogy nyugodtabbak lehetünk, de a győzelemre kell játszanunk, ennek megfelelően mentünk ki a második félidőre. Teljesen megérdemeltem szereztük meg a győzelmet. Nagyszerű közösség van a csapaton belül. Bármely együttesnek nagy gondot okozna, ha a szövetségi kapitány ilyen fontos mérkőzéseken nem lehet a padon. Az, hogy így is megállta a helyét a válogatott, jól mutatja, hogy Marco Rossi milyen jó szakember. Nincsenek kezdők és cserejátékosok, egy egység a csapat. Azt láttam ebben a néhány napban, hogy nagyon együtt van a keret, győzelemre volt ítélve ezeken a találkozókon. Számomra óriási élmény volt ez a két meccs, és rengeteget tanultam belőlük”mondta Gera a mérkőzés lefújása után.