Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Nem sok variációs lehetősége maradt Koemannak!

A madridi Marca című sportnapilap az FC Barcelona Atlético Madrid elleni vendégjátéka előtt összegyűjtötte, milyen problémákkal is kell szembesülnie Ronald Koemannak, csapata összeállításánál.

A Marca szerint nagyon egyértelmű, hogy a védelemben Gerard Piqué, Clement Lenglet és Jordi Alba kezdhet majd, így már csak az a kérdés, hogy Sergi Roberto személyében a rutinra, vagy Sertgino Dest fiatalos lendületére szavaz Koeman a jobbhátvéd poszton.

A középpályán a sérült Sergio Busquets pótlását kell megoldania annak a Miralem Pjanicnak és/vagy Frenkie de Jongnak, akik egy edzésen vettek részt a csapattal az Atletico elleni meccs előtt.

Amennyiben Koeman hű marad továbbra is az általa preferált 4-2-3-1-es hadrendhez, elől, a hosszabb időre kidőlő Ansu Fati kedvelt pozíciójában, a bal oldalon Philippe Coutinho és Pedri közül kerülhet ki a ‘győztes”, aki Lionel Messi, Antoine Griezmann és Ousmane Dembeléhez csatlakozhat a támadósorban. Utóbbi helyére azért még jó eséllyel pályázhat Trincao is.

Ahogyan a Marca fogalmaz, kis túlzással persze, de lényegében ezzel is összefoglalták Koeman nem túl bő variációs lehetőségeit a nagy rangadó előtt.

 

Az Atlético Madrid – FC Barcelona találkozót 21:00-tól a Spíler 2 élőben közvetíti!