Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: újabb rangadót nyert az AC Milan Ibra szárnyalásával – videóval

Újabb hét, újabb Zlatan Ibrahimovic show a Serie A 8. fordulójában, ezúttal a Napoli csapata ellen.

Szinte szürreálisan hangzik a kijelentés, miszerint az AC Milan a mai napi győzelmének köszönhetően megelőzte az élen tanyázó Sassuolo együttesét, miközben a Juventus csupán a tabella harmadik helyéről nézi az élvonal eseményeit.

Zlatan Ibrahimovic csapata azonban berúgta az ajtót és a svéd klasszis irányításával ezúttal a Napoli otthonában arattak győzelmet, miközben a nápolyiak mindössze csak szépíteni tudtak Dries Mertens találatának köszönhetően.

A 39 éves játékos a frissen szerzett duplájának köszönhetően újra egymaga vezeti a góllövőlistát, hiszen immár 10 góllal vezeti a tabellát, miközben portugál vetélytársa Cristiano Ronaldo 8 gólt számlál a neve mellett.

A Napoli a friss vereségének köszönhetően lecsúszott a 6. helyre az Inter Milan és az idén sokkal gyengébben szereplő Atalanta közé.

Napoli – AC Milan 0-2 (0-1)
Játékvezető: Valeri P. (Ita), Helyszín: Stadio San Paolo (Nápoly)
Gólszerzők: Mertens (63.) ill. Ibrahimovic (20. ill 54.) Hauge (95.)
Sárga:
Bakayoko (16. ill. 65.) Rui (81.) ill. Calabria (47.) Rebic (59.) Kessie (76.) Castillejo (85.)
Kiállítás:
Bakayoko (65.) ill. 

 

NAPOLI (4-2-3-1): Meret; Di Lorenzo, Koulibaly, Manolas, Mário Rui; Fabián (Elmas 90.), Bakayoko; Politano (Petagna 68.), Lozano (Zielinski 56.), Insigne; Mertens.

AC MILAN (4-2-3-1): G. Donnarumma; Calabria, Kjær, Romagnoli, Hernández; Kessie, Bennacer; Saelemaekers (Castillejo 73.), Çalhanoğlu(Krunic 87.), Rebić (Hauge 73.); Ibrahimović (Colombo 79.).