Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az angol másodosztályba került a Barcelona korábbi üdvöskéje! – Hivatalos

Az angol másodosztályban szereplő Birmingham City hivatalos fórumain jelentette be, hogy leigazolták a Barcelona és az AC Milan korábbi futballistáját, Alen Halilovicot.

Hatalmas jövőt jósoltak Alen Halilovicnak, akit 2014-ben a Dinamo Zagrebtől igazolt le az FC Barcelona együttese. A horvát középpályás 2015-ben került fel a katalánok felnőttei közé, ahol nem tudott maradandót alkotni. A Barca egy évre kölcsönadta őt a Sporting Gijónnak, ám ezt követően meg is váltak tőle és eladták a Hamburg gárdájának. Halilovic itt sem tudott megragadni, de 2018 nyarán az AC Milan még bizalmat szavazott számára. Ez a bizalom azonban csak fél évig tartott, ezt követően a Rossoneri is kölcsönadta őt, előbb a Standard Liégenek, majd a Heerenveennek.

Az olasz sztárcsapatnál idén októberben járt le a 24 esztendős középpályás szerződése, aki a mai napig szabadügynök volt. Halilovicot végül az angol másodosztályban szereplő Birmingham City szerződtette, amellyel 2021 nyaráig szóló szerződést írt alá és a 35-ös mezszámot fogja viselni. A horvát futballista az alábbiakat mondta a bejelentés után:

Nagy megtiszteltetés egy ilyen komoly múlttal rendelkező csapatban játszani. Nagyon várom, hogy bizonyíthassak. Igyekszem a tőlem telhető legtöbbet nyújtani és remélem, hogy ezzel a klub segítségére lehetek.