Elcserélné mellőzöttjeit egymással a Real és az Inter – sajtóhír

Miután az Inter és a Real Madrid háza tájáról egyaránt folyamatosan olyan hírek érkeznek, hogy el akarják cserélni a többre hivatott sztárjukat, teljesen kézenfekvőnek tűnhet, hogy egymás közt váltson klubot a két renitens…

A Sky Sport Germany olyan információkat közölt, mely szerint az egymással azonos Bajnokok Ligája-csoportban szereplő Inter és a Real Madrid vezetősége tárgyalásokat kezdeményezett egymással a két klub egy-egy távozásra ítélt játékosa, Christian Eriksen és Isco elcserélésével kapcsolatosan.

A 28 éves dán kiválóság lejáró szerződését megelőzően, múlt januárban mindössze 27 millió euró ellenében igazolt át a Tottenham csapatától a Nerazzurrihoz. Eriksen 2013 óta állt a Spurs alkalmazásában, korábban hosszú éveken át vezető szerepet töltött be, összességében 304 mérkőzésen 69 gólt szerzett a csapat színeiben, azonban hosszas huzavona végén végül nem volt hajlandó új szerződést kötni a londoniakkal, és a távozás mezejére lépett. Az Internél azonban nem találták meg a helyét, Antonio Conte a kezdőcsapatban csak elvétve számol vele, és már közölte a klubvezetéssel, hogy szívesen túladna rajta. Eriksen a milánói egylet színeiben az elmúlt idény második felében 26 mérkőzésen lépett pályára, többségében csereként, míg az új szezonban hatból öt bajnokin ugyan játszott, de amikor kezdőként kapta meg a lehetőséget, akkor sem tudott bizonyítani.

A vele egykorú spanyol válogatott középpályás éveken át a Zinedine Zidane által irányított Real Madrid alapembere volt, ám később Santiago Solarinál mellőzésre került, majd a francia szakember visszatérése ellenére továbbra sem volt felhőtlen a viszonya a csapatával, és már a 2018-2019-es spanyol bajnoki idényt is mindössze két találattal és három gólpasszal fejezte be. Isco helyzete később sem rendeződött a klubjánál, az előző kiírásban egyetlen bajnoki gólra volt képes, és az újonnan elrajtolt kiírásban is jobbára csak mérsékelt lehetőség jut neki, mostanra pedig már rendszeresen napirendi ponton szerepel a távozása.