Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “megérdemeltük volna az egy pontot”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában a Ferencváros együttese vezetésről 2-1-es vereséget szenvedett az olasz rekordbajnok Juventus vendégeként…

 

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Szerhij Rebrov vezetőedző mellett a Ferencváros kapusa, Dibusz Dénes értékelt a találkozót:

“Szerencsétlen szituáció volt a végén, próbáltam kézzel-lábbal belekapni a labdába, de ahogy estem, gyakorlatilag besodortam. Csalódott vagyok, és nagyon mérges, hogy egy ilyen góllal veszítettünk. Azt gondolom, a munka alapján, amit beletettünk a meccsbe, megérdemeltük volna az egy pontot. Ma teljes mértékig felvettük a versenyt a Juvéval, az első félidőben volt néhány olyan akciónk is, amit elterveztünk. A második játékrészben érezhetően beszorítottak, akadtak nehéz szituációk, de megúsztuk őket, sajnos az utolsó percben viszont már nem sikerült. Összességében büszkék lehetünk, és építkezhetünk is erre a teljesítményre.

Már a sorsoláskor tudtuk, hogy mi a Kijevvel lehetünk versenyben a harmadik helyért, bízzunk benne, hogy így lesz, az a meccs mindent eldöntő találkozó lesz. Addig azért még van néhány hét, addigra olyan állapotba kell kerülnie a csapatnak, hogy a maihoz hasonló teljesítményt nyújtsunk, akkor szerintem lehet esélyünk.”

A magyar bajnok négy forduló után 1 ponttal sereghajtó a Bajnokok Ligája G csoportjában, egy hét múlva pedig a Barcelona ellen léphet pályára a Puskás Arénában.