Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibrahimovic a jövő sztárjáról és a pályafutásra végéről

Miközben sérülése miatt akár két-három hét kényszerpihenő is várhat rá, Zlatan Ibrahimovic mégis tökéletes magabiztossággal és humorról nyilatkozik a sajtónak. Az AC Milan sztárja egyik kedvenc „utódjáról” és az esetleges saját jövőjéről szólott.

Zlatan Ibrahimovic 39 évesen is az AC Milan vezéregyénisége, és fáradhatatlanul tartja a Serie A tabellájának élén a klubját. Azonban most, a „főnök” sérülése alkalmával bizony a többieké lesz a feladata, hogy kiharcolják a továbbjutást az Európa-liga csoportköréből, illetve hogy megtartsák a vezető pozíciót az olasz bajnokságban.

Eközben Ibra ráér nyilatkozgatni, mégpedig az Aftonbladetnek. A veterán csatár a saját helyzetével, és a nyáron a Primavera csapatba igazolt honfitársával, Emil Robackkal kapcsolatban kapott szót:

„Ő Svédország jövője, most elmondhatom Nektek. Ő a legmagasabb szintű játékosunk. Ő nem csak egy játékos, hanem egy tipikus svéd, aki teljesen más, ráadásul Hammarbyban nőtt fel. Ha nem maradtam volna a Milanban, akkor a Hammarbyban játszottam volna. Közel voltam ehhez. Az egyetlen probléma az volt, hogy nem az enyém lett volna a tízes szám, mert az egy bizonyos Kennedyé. Ez volt az egyetlen kívánságom. Lehet-e a Hammarby a jövőm lehetősége? Igen. Tisztában vagyunk azzal hogy ez egy lehetőség.”

– tréfálkozott a Hammarbyban tulajdonjogot is birtokló Ibra.