Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új gólfelelőst igazolna a Real Madrid – sajtóhír

Nemzetközi sajtóértesülések szerint az egyre több csatárproblémával küzdő Real Madrid együttese új, hosszútávú megoldást keres a támadósor megerősítésére…

A Don Balón információi szerint a Real Madrid együttese fontolóra vette, hogy az egyre több sérüléssel bajlódó és már 32 esztendős Karim Benzema tehermentesítése érdekében leigazolja az Inter belga gólvágóját, Romelu Lukakut.

A milánóiak 27 esztendős támadó a 2020-2021-es idényben kilenc tétmeccsen kilenc gólt szerzett, és BL-ben is van már két gólja a Borussia Mönchengladbach elleni dupla jóvoltából. Lukaku tavaly nyáron mintegy 80 millió euróért cserébe szerződött a Nerazzurrihoz, első szezonjában minden sorozatot figyelembe véve 51 mérkőzés alatt 35 alkalommal talált be az ellenfelek kapujába.

Pályafutása korábbi szakaszában hazáján kívül kizárólag Angliában játszott, még a Chelsea-től kölcsönben több klubot is megjárt, majd az Everton (2013-2017) és a Manchester United (2017-2019) színeiben emelkedett a rivaldafénybe. Megvásárlása azonban finoman szólva sem lesz egyszerű, mert nélkülözhetetlen szereplője a Nerazzurrinak, melyhez még 2024-ig élő szerződés köti, általános piaci értékét pedig 85 millió euróra becsli a Transfermarkt portálja.