Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mandzukic készen áll a visszatérésre

Pocsék éven van túl Mario Mandzukic. A horvát csatárra az előző ősszel nem számítottak a Juventus-nál, majd egy katari (Al Duhail) féléves kitérő óta nincs klubja. Azonban a saját menedzsere szerint ügyfele folyamatosan kész arra, hogy újra pályára léphessen.

A 34 éves Mandzukic négy és fél szezont húzott le a Juventus-ban, és korábban megfordult hosszabb-rövidebb időszakokban az Atlético Madridban, a Bayern Münchenben és a Wolfsburgban is. A vb-ezüstérmes játékos a 2018-as világbajnokság után mondta le a válogatottságot, hogy csak klubkötelezettségeire kelljen koncentrálnia.

A szabadúszó Mandzukic ügynöke, Ivan Cjetkovic a Tuttosportnak nyilatkozott arról, hogy a támadó akár már holnap újra becsatlakozhatna a topfutball vérkeringésébe, lévén annak dátuma szinte csak rajtuk múlik:

„Nem fogok beszélni a Juvés búcsújáról, mert Mario nem akarja és valószínűleg igaza is van. Most edz és komolyan veszi, mint mindig. Tökéletesen fitt. Várja a megfelelő opciót, azt a csapatot, amely nagyon akarja őt, és valóban hisz is benne. Néhány ajánlat érkezett, de nem érezte a teljes meggyőződést azok részéről, akik eddig keresték. Még nem állt elő a megfelelő helyzet.”

– magyarázta meg a szakember, hogy miért nem találtak még új munkaadót a veterán horvátnak.