Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A City korábbi kiszemeltjét akarja a United – sajtóhír

Az aktuális nemzetközi lapinformációk szerint a Manchester City mellett aManchester United együttese is szívesen csábítaná Európába napjaink legnagyobb argentin tehetségét…

A Tuttomercatoweb információi szerint a Manchester United csapata ugyancsak kifizetné a 25 millió eurós kivásárlási árát az argentin Vélez Sarsfield csapata részére a 19 éves tehetség, Thiago Almada megszerzése érdekében.

A hatalmas ígéretként számon tartott irányítót az argentin sajtó nemes egyszerűséggel csak “új Messiként” aposztrofálja, az eddigi híresztelések szerint leginkább a Mancheser City és az Inter mozgolódott a megszerzése felé.

Almada az elmúlt két szezonban fiatal kora ellenére együttesen 38 argentin bajnoki mérkőzésen lépett pályára, edzője pedig sokáig az egykor a MU-t is megjárt Gabriel Heinze volt, aki idén Mauricio Pellegrino váltott. A dél-amerikai futball októberi újraindulása óta mindent egybevetve, hat mérkőzésen öt gólt szerzett, miután hét közben duplázni tudott a Copa Sudamericana nyolcaddöntőjében a kolumbiai Deportivo Cali elleni 2-0-s győzelem alkalmával.