Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Hosszú még a szezon!”

Az FC Barcelonánál abban bíznak, hogy akár egyénileg a játékosokon, akár csapatként, de sokat lendíthet előre az elmúlt hét gólokban gazdag két találkozója a Dinamo Kijev, majd az Osasuna ellen. Erről beszélt a vasárnapi bajnokit követően Philippe Coutinho is. 

Az Osasuna ellen gólt szerző brazil szerint végre elindulhat előrefelé a csapat szekere.

“Tisztában vagyunk azzal, hogy jelentősebb a hátrányunk az Atlético mögött, de hosszú még a szezon! A célunk nem más, mint a bajnoki címért küzdeni!” – Idézi Coutinhót a Sport című katalán lap.

“Sok nehézséggel kezdődött ez az idény számunkra.” – Folytatta Coutinho, aki elsősorban a sérülésekre gondolt, így arra, hogy három hét után ő is éppenséggel most térhetett vissza a pályára. “Amikor egy sérülésből jössz vissza, az elején mindig nehéz. Azon vagyok, hogy visszanyerjem a legjobb formámat, hiszen segíteni szeretném a csapatot. Ebben sokat segíthet a gólom is, hála Griezmann passzának. A legfontosabb viszont a csapat újabb jó teljesítménye, és a győzelem!” – Így a brazil válogatott középpályás, aki Diego Maradonáról is megemlékezett még.

“Elvesztettük Diegot, aki egy idol volt világszerte, és akit a futball világában mindenki szeretett. Elképesztő űrt hagyott maga után.” – Tette még hozzá nyilatkozatához a 28 esztendős játékos, megjegyezve azt is, hogy Lionel Messi gólja után olyannyira megható módon fejezte ki tiszteletét Maradona iránt, hogy az a Camp Nouban jelenlévők mindegyikét megérintette.