Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: Giroud vagy Milik érkezik januárban

A Tuttosport nagyon érdekes részleteknek járt utána az Internazionale támadósort illető terveinek. A lap szerint januárban mindenképp szeretnének egy csatárt igazolni, hogy végig versenyben legyenek a bajnoki címért.

A Tuttosport arról ír, hogy az Internél nagyon elszántak az átigazolásokat tekintve, lévén már nagyon ki vannak éhezve a klub 19. Serie A elsőségére. Antonio Conte vezetőedző szeretne mindenképp igazolni egy minőségi alternatívát Romelu Lukaku helyettesének.

A kék-feketék a hír szerint a Napoli kegyvesztett támadóját, Arkadiusz Miliket csábítanák el a télen. Csakhogy a lengyel gólvágóért 18 millió eurót követel a klubja, pedig a szerződése az idény végén lejár. Milikkel ellentétben Olivier Giroud teljesen más megoldást jelent. A világbajnok francia már a karrierje utolsó éveiben jár, és évek óta csak kiegészítő ember a Chelsea-ben. Előnyére az válhat, hogy korábban éppen Conte volt az edzője a londoni „Kékeknél”.

Izgalmas januári transzferidőszak vár az Interre, amely jelenleg már a második helyen feszít az olasz bajnokság tabelláján.