Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Zidane egyre nagyobb gondban, már a lemondása is felmerült!

Mint ismert, a Real Madrid azok után, hogy a hétvégén kikapott a Deportivo Alavés együttesétől, pont nélkül maradt a Bajnokok Ligájában a Sahtar Donyeck otthonában is. A kínos eredmények után pedig már felmerült Zinedine Zidane távozásának lehetősége is.

A meccs utáni sajtótájékoztatón például Zidane egyenesen megkapta már azt a kérdést is, hogy foglalkoztatja-e a távozás gondolata.

“Nem fogok lemondani! Folytatni fogjuk a munkát. Az első félidőben megint jól játszottunk, meg voltak a lehetőségeink arra, hogy mi szerezzük az első gólt… Akkor egy teljesen más mérkőzés lett volna megint! A góljuk aztán teljesen megfogott bennünket, nem könnyű feldolgozni, hogy jól játszunk, de a labda mostanában valamiért nagyon nehezen akar a kapuba kerülni.” – Fogalmazott Zidane, aki arról sem akart hallani, hogy madridi éveinek legnehezebb időszakát éli meg vezetőedzőként.

“Sok nehéz időszakunk volt már, de mindegyikkel megbirkóztunk. Rossz sorozatban vagyunk, rossz eredményeket érünk el, ez vitathatatlan. Lesz még egy meccsünk a Bajnokok Ligájában, a sorsunk pedig a saját kezünkben van. A Real Madrid vezetőedzőjeként fel kel készítened magad arra, hogy mindig lesznek nehéz időszakok!” – Folytatta Zidane, aki egy üzenetet is küldött a szurkolóknak.

“Nehéz időszak ez mindenkinek. Meg kell mutatnunk végre az igazi karakterünket, amire büszkék lehetünk. Nem kérdés, nyernünk kel a következő mérkőzésünkön. Továbbra is hinnünk kell, és keményen dolgozni, harcolni a jobb eredményekért!” – Így a blancók trénere.