Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Koeman világbajnok játékosait éltette a Fradi elleni meccs után!

Ronald Koeman amellett, hogy elégedett volt csapata Ferencváros elleni Bajnokok Ligája sikerét követően, két futballistáját külön kiemelte a meccset követő értékelésében. 

A holland szakember két francia világbajnokát méltatta, mégpedig látványos formajavulásuk miatt.

“Nagyon fontos, hogy egy játékos érezze a bizalmat. Mindig is mondtam, hogy Antoine keményen dolgozik azért, hogy fejlődjön a játéka, és még hatékonyabban tudja segíteni a csapatot. Most már jönnek a gólok is tőle, láthatóan kezd visszatérni az önbizalma is. Utóbbi szintén egy nagyon fontos tényező, még egy ilyen kaliberű játékosnál is, mint ő. Remélem folytatni tudja ezt a hatékonyságot!” – Fogalmazott zsinórban harmadik tétmérkőzésén is a kapuba találó Antoine Griezmannról Koeman, majd kitért Ousmane Dembelére.

“Dembelé egészen kiváló futballista. Nagyszerű tulajdonságai vannak, mint például az, hogy milyen jó arányban is nyeri meg az egy az egy elleni párharcait, de említhetném a gyorsaságát, a cselezőkészségét is, vagy azt, hogy mindkét lábával remekül bánik a labdával. A legfontosabb az ő esetében, hogy fizikálisan rendben legyen. Jól dolgozik mostanában, és amilyen formába került, komoly fejtörést okoz, számomra azzal, hogy kiket is jelöljek a támadósorba.” – Így Koeman, akivel a negatív rekordok után végre egy pozitívat is felállított a Barca: a 2002/03-as szezont óta először nyerték meg a katalánok első öt csoportmeccsüket a Bajnokok Ligájában.