Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést bontott mellőzöttjével a PSG – HIVATALOS

A Real Madrid egykori szépreményű tehetségének négyéves párizsi kalandja a vasárnapi nappal a végéhez ért, és szabadúszóként kereshet új csapatot magának…

A Paris Saint-Germain együttes a vasárnapi napon hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy közös megegyezéssel felbontotta Jesé Rodríguez idény végéig érvényes szerződését.

A még mindig csak 27 esztendős spanyol támadó a Real Madrid neveléseként kezdte pályafutását, és a profik között is a “királyi gárdában” tette le a névjegyét, ám ahhoz képest, hogy 2011 és 2016 között mekkora jövőt jósoltak neki, ebből semmit nem tudott beváltani. A madridiak 2016-ban 25 millió euró ellenében adtak túl rajta, azonban a PSG-ben képtelen volt állandó játéklehetőséget kiharcolni magának, kölcsönben a Las Palmas, a Stoke City, a Real Betis és a Sporting CP együttesében is megfordult, ám végleg nem szerződtették.

Játékjoga egészen idáig a párizsiak birtokában volt, az idei szezonban mindössze két mérkőzésen lépett pályára. A spanyol sajtó várakozásai szerint egy kisebb La Liga-csapat felé vezethet Jesé útja, akitől azt remélik, hogy hazájában képes lesz ismét felépíteni magát, ha állandó játékpercekhez juthat.