Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

RB Leipzig: megszólalt az edző Szoboszlairól

Ahogyan arról beszámoltunk, Szoboszlai Dominik hosszú hónapok várakozása után bejelentette, hogy hol folytatja pályafutását. A Red Bull-családon belül váltó magyar játékost nagy szeretettel és várakozásokkal fogadták Lipcsében…

A Red Bull Salzburg együttesétől a héten az RB Leipzighez átigazoló Szoboszlai Dominik érkezését nagy várakozásokkal üdvözölte a magyar középpályás újdonsült edzője, Julian Nagelsmann:

“Szimpatikus fiatalember, egyelőre csak néhány szót váltottam vele, de jó benyomást tett rám. A rendkívül jó jobb lábával és a pontrúgásaival nagy segítségünkre lehet. Kiváló, hogy több poszton, a középpálya közepén és a szélén is remekül érzi magát. A januári első, Stuttgart elleni meccsen még nem játszhat, de reméljük a későbbiekben sok gól előkészítésében és a gólszerzésben is a csapat hasznára lesz – nem véletlenül érkezett önbizalommal telve hozzánk.”

A 20 esztendős magyar tehetség vasárnap a Wolfsberger elleni osztrák bajnoki rangadón játszhatja utolsó mérkőzését a Salzburg színeiben, azt követően pedig csatlakozhat a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató lipcsei gárdához.